100% DOPPING MENTES

A STRENGTH & CONDITIONING NUTRITION UK LÉTESÍTMÉNYEIBEN – AZ EURÓPAI UNIÓS JOGSZABÁLYOKNAK MEGFELELVE – NEM VÁSÁROLUNK, NEM KEZELÜNK, NEM TÁROLUNK ÉS NEM DOLGOZUNK FEL OLYAN TILTOTT ÖSSZETEVŐKET, MELYEK DOPPING ÖSSZETEVŐNEK MINŐSÜLNEK, VAGY AMELYEK KÁROSAK LEHETNEK AZ ÁLTALÁNOS EGÉSZSÉGRE.


A STRENGTH & CONDITIONING NUTRITION UK TERMÉKEIBEN – AZ EURÓPAI UNIÓS JOGSZABÁLYOKNAK MEGFELELVE – NEM HASZNÁLUNK OLYAN TILTOTT ÖSSZETEVŐKET, MELYEK DOPPING ÖSSZETEVŐNEK MINŐSÜLNEK, VAGY AMELYEK KÁROSAK LEHETNEK AZ ÁLTALÁNOS EGÉSZSÉGRE.


A WADA (WORLD ANTI-DOPING AGENCY) 2019. ÉVI TILTOTT ÖSSZETEVŐKET TARTALMAZÓ LISTÁJA ALAPJÁN A STRENGTH & CONDITIONING NUTRITION UK ÁLTAL HASZNÁLT EGYIK ALKOTÓELEM SEM DOPPING- ÖSSZETEVŐ, SZÁRMAZÉK VAGY DOPPING ÖSSZETEVŐK KEVERÉKE.


A NEMZETKÖZI DOPPINGELLENES ÜGYNÖKSÉG 2019. ÉVI TILTÓLISTÁJA ALAPJÁN A STRENGTH & CONDITIONING NUTRITION UK TERMÉKEI 100%-BAN BIZTONSÁGOSAK MINDEN OLYAN SPORTOLÓ SZÁMÁRA, AKINEK A IOC (INTERNATIONAL OLYMPIC COMMITTEE) DOPPINGTESZTJE ALÁ KELL VETNIE MAGÁT MIND VERSENYEN, MIND PEDIG VERSENYFELKÉSZÜLÉSI IDŐSZAKBAN.


NEM CSUPÁN KIEGÉSZÍTŐK ...

A LEGSPECIALIZÁLTABB ÁLLÓKÉPESSÉG ÉS TELJESÍTMÉNY NÖVELŐ SPORTTÁPLÁLKOZÁSI KÉSZÍTMÉNYEK PROFI SPORTOLÓK RÉSZÉRE