FIZETÉS

Megrendelésed összegét az alábbi fizetési módokkal egyenlítheted ki:

 

 • OTP SimplePay
 • PayPal
 • BANKI ÁTUTALÁS
 • UTÉNVÉTES FIZETÉS

 

OTP SimplePay
Kényelmes és gyors fizetési megoldás, biztonságos bankkártyás fizetés!

 

Vásárlásaid bankkártyás fizetéssel, az OTP SimplePay rendszerén keresztül rendezheted.

Minden bankkártyás tranzakció biztonságos és titkosított csatornán kerül lebonyolításra az OTP SimplePay rendszerén keresztül. A bankkártyaadatok az OTP SimplePay titkosított weboldalán kerülnek megadásra.

Az OTP Mobil Kft. az internetes vásárlás és a mobilvásárlás területén rendelkezik kiterjedt szolgáltatás portfólióval.

Az OTP SimplePay weboldala >>>

 

SimplePay online fizetési megoldások

Online vásárlás során egyre több online kereskedő webáruházában választható bankkártyás fizetési opcióként a SimplePay egyszerű és biztonságos szolgáltatása. Internetes vásárlás során már megszokott módon, a SimplePay felületén fizethetik ki az online megvásárolni kívánt terméket vagy szolgáltatást a vásárlók.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatásainál kínált eljárással: internetes fizetés közben a SimplePay opciót választva, majd a bankkártya adatokat megadva jut el a vásárló a termék vagy szolgáltatás megszerzéséig. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat, így garantálva az online fizetési folyamat biztonságát.

 

Elfogadott bankkártyák
 • VISA
 • Mastercard/Maestro

 

Simple fiókoddal is fizethetsz

Ha már rendelkezel a Simple rendszerében regisztrált kártyával, a fizetési felületen Simple fiókoddal bejelentkezve megtalálod rögzített bankkártyádat, és egy kattintással fizethetsz vele.

 

PayPal
Villámgyorsan, akár néhány kattintással fizethetsz!

 

A PayPal több mint 200 országban áll a vásárlók rendelkezésére egyszerű és biztonságos fizetési módként.

A PayPal számos előnnyel rendelkezik, melyek könnyebbé, gyorsabbá teszik a vásárlást, miközben pénzügyi információid biztonságban maradnak:

 • Egy email, egy jelszó. Ez minden, amire szükséged van, hogy fizethess vagy pénzt utalhass át PayPal rendszereden keresztül. A bankkártya pedig maradhat a pénztárcában.
 • A fizetéshez nem szükséges pénzt töltened PayPal számládra. Elég, ha hozzárendeled bankkártyádat PayPal fiókodhoz, sőt, ezt elég csak egyszer, az elején megtenned.
 • A PayPal világszerte elismert fizetési mód, a biztonságos tranzakciók záloga, mellyel 26 féle pénznemben fizetheted ki a termékek árát az interneten.


Csatlakozzon a PayPalhoz és fizessen meg egyszerűbben a webáruházban!

A PayPal weboldala >>>

 

BANKI ÁTUTALÁS

 

Banki átutalás esetén, kérjük, hogy a megrendelés számát tüntesd fel a közlemény rovatban, átutalásod egyértelmű beazonosítása érdekében.
Megrendelésed feldolgozásának felgyorsítása érdekében kérjük, hogy e-mail-ben jelezd részünkre az átutalás megtörténtét, és lehetőség szerint csatolt be az átutalási bizonylatot.

Bankszámla adatink

 • Számlavezető pénzintézet: CIB Bank Zrt.
 • Kedvezményezett neve: Endurance Top Nutrition Kft.
 • Bankszámlaszám: 10700196-71289098-51100005
 • Közlemény rovat: Kérjük, tüntesd fel a megrendelés számát, mely egy #-tel kezdődő számsor, melyet megrendelésed véglegesítésekor, illetve e-mail-ben is megküldünk részedre.

 

UTÁNVÉTES FIZETÉS

 

Az utánvétes fizetés választása esetén a megrendelés összegét a GLS futárszolgálatnál készpénzzel vagy bankkártyával is rendezheted.

 

Számlázás

 

A megrendelésedhez tartozó számlát e-mail címedre küldjük meg.