RÓLUNK

STRENGTH & CONDITIONING NUTRITION UK

TÖRTÉNETÜNK

A Strength & Conditioning Nutrition UK (SCN UK) 2016 elején alakult, Manchesteri székhellyel.
Egy új generációnyi, élvonalbeli és rendkívül korszerű kutatásokon alapuló termékpalettát alkottunk.
Minden sportformulánk extra hatékony és mi vagyunk az elsők, akik a világpiacon egyedülálló, igazi teljesítmény- és állóképesség fejlesztő táplálékkiegészítőket alkottunk.

Kizárólag az elérhető legjobb minőségű alapanyagokat, a beszerezhető legmagasabb minőségű aktív gyógynövénykivonatokat, és a legmodernebb ultra mikrofínom alapanyagokat használva, termékeink magasra teszik a mércét minden versenytársunk részére.
Táplálékkiegészítőink hatékonyságának a kulcsa a lehető legjobb biohasznosulás és a rendkívül gyors felszívódás. Miután kipróbálod termékeinket érezni fogod egyedülálló hatásukat és azt, hogy ez az egyedüli sporttáplálékkiegészítő márka, amire szükséged van.

Innovatív és rendkívül korszerű formuláinkat a „Sport Biochemistry Consultant Company” által végzett kiterjedt kutatások alapján hoztuk létre, több mint 800 magasszintű sportolóval együttműködve, számos sportágat felölelve (atlétika, triatlon, úszás, futás, tenisz, MMA, terem- és kültéri kerékpározás, futball és kosárlabda).
A formuláink szinergikus hatása nagyon fontos számunkra, mivel a legjobb és leghatékonyabb táplálékkiegészítőket szeretnénk nyújtani minden egyes versenysportolónak.


Csak Veled törődünk, a Sportolóval!

Tudjuk, hogy nehéz, tudjuk, hogy fájdalmas és tudjuk néha úgy tűnik nem érdemes folytatni ...

De ez az, amit szeretsz, amiről az életed szól, ami miatt a barátokkal töltött esték, hétvégék, és boldog pillanatok elmulasztását félreteszed, és csak az álmaid megvalósítására koncentrálsz.

A Strenght & Conditioning Nutrition UK támogat álmaid elérésében.

A rendelkezésre álló legjobb minőségű összetevők, szakosított kutatás alapú termékek, alkalmazott sporttudomány … mindez felelősséggel és tisztelettel a Sportoló iránt.


KÜLDETÉSÜNK

Olyan 100%-ban doppingmentes, GMP és ISO9001 tanúsítvánnyal rendelkező egyedülálló és innovatív termékeket alkotni, melyek segítenek a sportolók számára, hogy edzéseik során, nap mint nap túlléphessék határaikat.

Termékeink összeállítása, előállítása és csomagolása Manchester-ben (Anglia), Toledo-ban (Spanyolország), és Milano-ban (Olaszország), a legmodernebb létesítményekben történik, melyek minden szükséges egészségügyi hatóságnál regisztrálásra kerültek, és a megfelelő tanúsítványokkal rendelkeznek minden EU szabályozásnak eleget téve.


NEM CSUPÁN KIEGÉSZÍTŐK ...

A LEGSPECIALIZÁLTABB ÁLLÓKÉPESSÉG ÉS TELJESÍTMÉNY NÖVELŐ SPORTTÁPLÁLKOZÁSI KÉSZÍTMÉNYEK PROFI SPORTOLÓK RÉSZÉRE