SZÁLLÍTÁS

A 2019.12.23-29. között leadott megrendeléseket legkésőbb 2020.01.03-ig dolgozzuk fel, és adjuk át GLS futárszolgálatnak kiszállításra!
10.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes!
Már a megrendelésedet követő munkanapon megkaphatod termékeidet!
A 11.30-ig leadott megrendelésedet már aznap délután átadjuk a GLS futárszolgálatnak, mely csomagod kézbesítését már a következő munkanapon megkísérli. Ebben az esetben már akár a megrendelésedet követő napon megkaphatod termékeidet!!!

A 11.30 után leadott megrendelésedet másnap adjuk át a GLS futárszolgálatnak, mely 1 munkanapon belül megkísérli kézbesíteni csomagod.

 

FONTOS!

Kérjük, hogy figyelj mobil elérhetőséged pontos megadására megrendelésed során, hogy a futár fel tudja veled venni a kapcsolatot.
A GLS futárszolgálat SMS-ben tájékoztatást ad a kiszállítás várható időpontjáról (dátum + 3 órás kiszállítási időablak, pl.: 14.00 – 17.00 óráig) és annak részleteiről, valamint lehetőséget biztosítanak csomagod online nyomon követésére is. Ezen túlmenően a futár mobil elérhetőségét is megküldik részedre, hogy pontosan egyeztethesd a kiszállítás részleteit. 

 

Belföldi házhozszállítási díjak

Megrendelésedet  a GLS futárszolgálat szállítja ki.

A GLS weboldala >>> 

Az alábbi díjak alapján a megrendelésedre vonatkozó szállítási díjat rendszerünk automatikusan felszámolja és hozzáadja megrendelt termékeid árának összegéhez.
Az alábbi szállítási díjak tartalmazzák a háromszori kézbesítés és az SMS értesítés díját, valamint az útidíjat, illetve az ÁFA-t.

10.000 Ft feletti megrendelés esetén a belföldi szállítás ingyenes!
5.000 - 10.000 Ft vásárlás esetén a házhozszállítás díja: 990 Ft!
5.000 Ft alatti vásárlás esetén a kiszállítás díja 1.690 Ft!